Online pszichológiai tanácsadás

Az online pszichológiai tanácsadás, az online pszichológus segítsége nem helyettesíti a személyes kapcsolatot, ám lehetőséget ad arra, hogy a szakszerű támogatást, segítséget kaphasson mindenki, akinek nincs lehetősége személyes jelenlétben zajló terápiában való részvételre. 

Az online pszichológiai tanácsadás egyre inkább alkalmazott módszer, hiszen rohanó világunkban sokak számára (pl.nagy lekötöttséggel járó munkakörökben, kismamák számára, mozgássérültek számára) az online pszichológiai tanácsadás az egyetlen lehetőség, hogy pszichológiai tanácsadáshoz, pszichológus segítéségéhez juthasson. Az online pszichológiai tanácsadás révén lehetővé válik, hogy otthonából vagy irodájából  megfelelő időben Skype kapcsolaton keresztül beszéljen egy lelki dolgokban jártas szakemberrel, online pszichológussal, pszichoterapeutával. Az online tanácsadás azonban nem helyettesíti a személyes pszichoterápia módszerét (melyben nem csak a szavak, de a gesztusok, a testbeszéd is információforrás), mégis sok esetben nagy segítséget jelenthet. Fontos tudni, hogy a súlyosabb pszichés tünetek ilyen módon nem kezelhetők, krízis esetén nem alkalmas módszer, ilyenkor hívni kell egy krízis vonalat, pszichiátriát felkeresni. Nem javasolt módszer, ha pszichoterápiás megsegítésre volna szüksége,  de ezt inkább egy “egyszerűbb” módon szeretné elérni.
Ugyanígy nem javasolt módszer az online pszichológus igénybevétele, ha hosszabb ideje kezeletlen vagy visszaeső pszichológiai, pszichiátriai probléma áll fenn.

Online pszichológiai tanácsadás, az online pszichológus azoknak lehet segítségére, akik:

  • Budapesttől  távolabb élnek,
  • külföldön dolgoznak vagy sokat utaznak
  • fizikai távolság vagy betegség miatt nehezített a pszichológiai magánrendelésre való eljutás.

Hogy működik?

  1. Időpont  egyeztetés az online pszichológussal.
  2. Időpontfoglalás egy héttel az időpont előtt, előre fizetéssel, átutalással.
  3. Skype beszélgetés, online pszichológiai tanácsadás a lefoglalt időpontban.

Díjzás:
Online pszichológiai tanácsadás, konzultáció:  25.000 HUF/45perc
Fizetés: Átutalás bankszámlára időpont foglaláskor, egy héttel az időpont előtt.

Időpont foglalás online pszichológiai tanácsadásra:

Phone: + 36 20 438 4402 

Email: info.pszichologiaatgmail.com

A megbeszélt és lefoglalt órában kizárólag az Ön rendelkezésére állok. A személyes találkozásokhoz hasonlóan az online tanácsadás üléseit nem zavarja meg senki és semmi. A teljes diszkréció ebben a tanácsadási formában is biztosított. A lemondott alkalom díjköteles (feltételekről részletesen lásd a Kapcsolat menüpontot.)