Online pszichológiai tanácsadás

Az új koronavírus miatt 2020. március közepétől kezdve pszichológiai tanácsadást online is, Skype-on keresztül biztosítok, mely nem helyettesíti a személyes kapcsolatot, ám lehetőséget ad arra, hogy a szakszerű támogatást, segítséget kaphasson mindenki. 

Az online, skype-on kersztüli pszichológiai tanácsadás egyre inkább alkalmazott módszer, hiszen rohanó világunkban sokak számára (pl.nagy lekötöttséggel járó munkakörökben, kismamák számára, mozgássérültek számára) az online pszichológiai tanácsadás az egyetlen lehetőség, hogy pszichológiai tanácsadáshoz, pszichológus segítéségéhez juthasson. Az online pszichológiai tanácsadás révén lehetővé válik, hogy otthonából vagy irodájából  megfelelő időben Skype kapcsolaton keresztül beszéljen egy lelki dolgokban jártas szakemberrel, pszichológussal, pszichoterapeutával. Az online tanácsadás azonban nem helyettesíti a személyes pszichoterápia módszerét (melyben nem csak a szavak, de a gesztusok, a testbeszéd is információforrás), mégis sok esetben nagy segítséget jelenthet. Fontos tudni, hogy a súlyosabb pszichés tünetek ilyen módon nem kezelhetők, krízis esetén nem alkalmas módszer.

Online pszichológiai tanácsadás segítség azoknak, akik

  • Budapesttől távolabb élnek,
  • külföldön dolgoznak vagy sokat utaznak
  • nehezített a pszichológiai magánrendelésre való eljutás

Hogy működik?

  1. Időpont  egyeztetés.
  2. Időpontfoglalás előre fizetéssel, átutalással.
  3. Skype beszélgetés, pszichológiai tanácsadás a lefoglalt időpontban.

Díjzás:
Online tanácsadás, konzultáció:  25.000 HUF/45perc
Fizetés: Átutalás bankszámlára időpont foglaláskor.

Kapcsolat:
További információ, időpont foglalás végett az alábbi elérhetőségeken keresztül tud jelezni felém:
Telefon:  + 36 20 438 4402
Email: pszichologiaatkisgabipszichologus.hu (pszichologiaatkisgabipszichologusdothu)

A megbeszélt és lefoglalt órában kizárólag az Ön rendelkezésére állok. A személyes találkozásokhoz hasonlóan az online tanácsadás üléseit nem zavarja meg senki és semmi. A teljes diszkréció ebben a tanácsadási formában is biztosított. A lemondott alkalom díjköteles (feltételekről részletesen lásd a Kapcsolat menüpontot.)